Zorgeloos genieten..

Bent u mindervalide of één van uw reisgenoten, dan is het makkelijk wanneer er aanpassingen/hulpmiddelen in uw accommodatie aanwezig zijn. U kunt dan namelijk optimaal genieten van uw welverdiende vakantie. 

Vakantiehuis de Sterre is volledig aangepast voor mindervaliden en is gekwalificeerd met een NBAV-keurmerk.

Vakantiehuis de Vuursteen is vanaf maart 2019 ook aangepast voor mindervaliden.

Klik hier voor rolstoelvriendelijke uitjes in de omgeving. 

NBAV - nationale branchevereiniging aangepaste vakanties

Toegankelijkheid

Al onze vakantiehuizen zijn bereikbaar via verharde wegen. 

Vakantiehuis de Sterre: 

De accommodatie is geheel drempelloos en is voorzien van brede deuren voor een goede toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers. Tevens is er een lift aanwezig om  de eerste verdieping goed te kunnen bereiken.  Als u gebruik maakt van een elektrische rolstoel of scootmobiel kunt ook u bij ons terecht voor een optimale vakantie.

De aangepaste badkamer  beschikt over een open doucheruimte.  Er zijn standaard twee hoog-laagbedden aanwezig. Op aanvraag kunnen er extra hoog-laagbedden worden geplaatst.

Vakantiehuis de Vuursteen: 

Begin 2019 zal accommodatie de Vuursteen worden aangepast. De accommodatie is geheel drempelloos. Op de begane grond zullen 4 grote slaapkamers met eigen sanitair komen. Er zullen standaard twee hoog-laagbedden aanwezig zijn. Op aanvraag kunnen er extra hoog-laagbedden worden geplaatst. 

Faciliteiten de Sterre

  • 4 hoog-laag bedden met papegaai, meerdere op aanvraag
  • badkamers geschikt voor rolstoelgebruikers, waarvan 3 kamers met bad
  • ruime hal, brede gangen, brede deuren en ruime (slaap)kamers
  • draadloos belalarm
  • aangepast toilet voorzien van beugels
  • automatische deuropener
  • lift
  • bedhekken
  • drempelloos
  • douchestoel

 

aangepaste badkamer

Kosteloos zorgmiddelen lenen

Heeft u tijdens uw verblijf zorghulpmiddelen nodig, zoals een hoog-laagbed of een douchestoel? Dan kunt u deze kosteloos lenen bij Medipoint. Medipoint zorgt er dan voor dat de hulpmiddelen op het gewenste tijdstip op ons vakantiepark worden afgeleverd. Daarnaast nemen zij ook het ophalen van de hulpmiddelen voor hun rekening. Zo kunt u eenvoudig extra benodigde voorzieningen regelen voor tijdens uw verblijf en onbezorgd genieten van uw vakantie.

Loophulpmiddelen lenen:  Wilt u lekker wandelen in de omgeving van ons park maar bent u slecht ter been? U kunt ook verschillende loophulpmiddelen lenen bij Medipoint, zoals een rolstoel of rollator. Aan het lenen van loophulpmiddelen zitten mogelijk kosten verbonden. Hierover vindt u meer informatie op de Medipoint website.

Benieuwd naar wat u allemaal kunt lenen? Bekijk hier het aanbod van Medipoint.

aangepast vakanties bij 't Borghuis

Vakantiehuizen