Landgoed 't Borghuis

Groepsaccommodatie zorg

Groepsaccommodatie in de zorg

Zorgeloos genieten

Voor zowel kleine als grote zorggroepen hebben wij een accommodatie. De vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien. Daarnaast is de omgeving van het vakantiehuis fantastisch! Wij hebben meerdere accommodaties in zorg geschikt voor mindervaliden. 

Wij hebben twee vakantiehuizen aangepast voor zorgvakanties: 

  • De Sterre: Elke slaapkamer (16 kamers) heeft eigen sanitair. Er is een lift in de accommodatie aanwezig. De accommodatie heeft brede gangen. 
  • De Vuursteen: Benedenverdieping heeft 4x slaapkamers met eigen sanitair. Er is een invalidetoilet aanwezig. De accommodatie is rolstoelvriendelijk.

Genieten van een zorgeloze vakantie op een landgoed in Twente!

Klik hier voor meer informatie over een zorgvakantie bij 't Borghuis.

 

zorgvakantie

Vakantiehuizen

Zorgmiddelen

Kosteloos zorgmiddelen lenen
Heeft u tijdens uw verblijf zorghulpmiddelen nodig, zoals een hoog-laagbed of een douchestoel? Dan kunt u deze kosteloos lenen bij Medipoint. Medipoint zorgt er dan voor dat de hulpmiddelen op het gewenste tijdstip op ons vakantiepark worden afgeleverd. Daarnaast nemen zij ook het ophalen van de hulpmiddelen voor hun rekening. Zo kunt u eenvoudig extra benodigde voorzieningen regelen voor tijdens uw verblijf en onbezorgd genieten van uw vakantie.

Loophulpmiddelen lenen
Wilt u lekker wandelen in de omgeving van ons park maar bent u slecht ter been? U kunt ook verschillende loophulpmiddelen lenen bij Medipoint, zoals een rolstoel of rollator. Aan het lenen van loophulpmiddelen zitten mogelijk kosten verbonden. Hierover vindt u meer informatie op de Medipoint website.

Benieuwd naar wat u allemaal kunt lenen? Bekijk hier het aanbod van Medipoint.