Landgoed 't Borghuis

Bruiloften

Bruiloften

Wilt u uw trouwdag vieren in het fraaie, rustieke Twentse landschap?

Dat kan in de exclusieve accommodatie de Sterre. Uw trouwdag op deze locatie staat garant voor een warme sfeer die bij ieder huwelijk past. U kunt uw gasten laten overnachten in één van onze modern ingerichte, ruime slaapkamers met eigen badkamer. Accommodatie de Sterre heeft alles in huis om jullie een onvergetelijke huwelijksdag te bezorgen.

Bijzondere trouwlocatie?

Een unieke trouwlocatie vindt u in Losser. 
Een landgoed is de perfecte trouwloctie voor jullie bruiloft. Er is voldoende ruimte voor jullie hele entourage. Landgoed 't Borghuis staat bekend om de supermooie omgeving. Niet alleen de groene en bosrijke omgeving is indrukwekkend, de accommodatie de Sterre is ook heel sfeervol! 

Na een ceromonie met een geweldig uitzicht over het landgoed kan het feest binnen doorgaan. Accommodatie de Sterre heeft een ruime sfeervolle zaal met eigen haard en bar.  Aan het einde van de avond kunnen jullie samen overnachten in de accommodatie. 
 

 
Trouwlocatie 't Borghuis
 
Trouwlocatie 't Borghuis Losser
 
Huwelijk 't Borghuis
 

Accommodatie de Sterre

Accommodatie de Sterre heeft 16 slaapkamers met eigen sanitair. Totaal kunnen er in de accommodatie zelf 43 personen overnachten. Het is ook mogelijk om extra bungalows bij te boeken. 

De Sterre

De Sterre | 10 - 45 pers.