Landgoed 't Borghuis

Grote groepsaccommodatie

Een grote groepsaccommodatie

In de prachtige natuur van Twente

Bent u op zoek naar een grote groepsaccommodatie waar u terecht kunt met uw hele gezelschap? Dan bent u bij ’t Borghuis aan het juiste adres! Bij ons vindt u meerdere luxe vakantiewoningen die geschikt zijn voor 2 tot 43 personen. Alle woningen van ’t Borghuis zijn uitermate stijlvol ingericht en zijn bovendien van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan keukens waarin u alle benodigde apparatuur vindt en luxe sanitair en slaapvertrekken. Verschillende woningen zijn voorzien van een Finse kota of hottub.

  • Prachtige natur
  • Veel ruimte
  • Luxe woningen

De Bron | 1-8 pers.

Op zoek naar een knusse vakantie met familie? U kunt hier in rust zalig vertoeven.
Meer

De Regenboog | 4-16 pers.

Op zoek naar een knusse vakantie met familie? De bungalows zijn van alle gemakken en comfort voorzien.
Meer

De Vuursteen | 10 - 40 pers.

Eindeloze gezelligheid in een accommodatie in een schitterende natuurlijke omgeving.
Meer

De Sterre | 10 - 45 pers.

🏡 Luxe accommodatie | 16 slaapkamers met eigen badkamer
Meer

Grote groepsaccommodatie in de natuur

Landgoed ’t Borghuis bevindt zich midden in de groene natuur van Twente. Hier komt u echt tot rust! Door de weidse tuinen en de mogelijkheid om hier direct van te genieten door openslaande tuindeuren, weet u zeker dat u optimaal kunt genieten van de mooie omgeving. Komt u samen met kinderen? Voor hen is het vermaak eindeloos! Wandel samen door de bossen, ontdek de speelweide, de dierenweide met pony’s, eenden en kippen en de overdekte speelhal. Kortom: in deze prachtige natuur is voor iedereen wat te doen.

Extra zorg en toegankelijkheid van de grote groepsaccommodatie

Is iemand uit uw gezelschap gebruiker van een rolstoel of rollator? Geen enkel probleem! Twee van onze woningen, De Sterre en De Vuursteen, zijn geheel rolstoelvriendelijk en makkelijk te bereiken via verharde wegen. Ook is het mogelijk om tijdens uw verblijf gratis zorghulpmiddelen te huren zoals een hoog-laagbed of een douchestoel. Zo wordt het voor iedereen bij ’t Borghuis een onbezord verblijf!