Landgoed 't Borghuis

Groepsaccommodatie voor Mindervaliden

Groepsaccommodatie mindervaliden

Bent u voor uw cliënten of woongroep op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie mindervaliden? Dan is het zeker de moeite waard om eens de aangepaste vakantiewoningen van ’t Borghuis te bekijken! Onze groepsaccommodaties zijn uitermate geschikt om samen met mindervalide mensen een heerlijke vakantie te beleven. De woningen zijn van alle gemakken voorzien en bovendien is het aanvragen van extra hulpmiddelen zó geregeld.

Bekijk onze comfortabele groepsaccommodaties voor mindervaliden:

De Vuursteen | 10 - 40 pers.

De Sterre | 10 - 45 pers.

Groepsaccommodatie mindervaliden midden in de natuur

Niets is fijner dan samen met mindervalide mensen tot rust komen in de mooie natuur. Landgoed ’t Borghuis is prachtig gesitueerd in het groene Twente met een overdaad aan bomen, planten en bloemen. Onze groepsaccommodaties voor mindervaliden zijn erop ingericht om optimaal van al dit moois te genieten: de woningen zijn vrijstaand en zijn voorzien van openslaande deuren naar de tuinen.

Toegankelijkheid van groepsaccommodaties mindervaliden

Landgoed ’t Borghuis biedt twee geheel aangepaste groepsaccommodaties die speciaal zijn ingericht voor het verblijf van mindervalide mensen en hun begeleiding: De Vuursteen en De Sterre. Zo zijn de vakantiehuizen geheel drempelloos, zijn er extra brede deuren en is er een lift in het gebouw. Bovendien zijn de vakantiehuizen makkelijk te bereiken over de verharde wegen met scootmobiel of elektrische rolstoel.

Gratis zorgmiddelen gebruiken

Het kan zijn dat u tijdens uw verblijf extra zorgmiddelen nodig heeft zoals een hoog-laagbed of een douchestoel. Zorgmiddelen kunt u gratis lenen bij Medipoint. Voor het afleveren en weer ophalen van de zorgmiddelen maakt u met Medipoint een afspraak zodat dit gebeurt op het gewenste tijdstip. Ook voor loophulpmiddelen als rolstoelen en rollators kunt u terecht bij Medipoint; voor de huur van dit soort middelen betaalt u een kleine bijdrage. Op hun website worden tarieven vermeld.

Contact met ’t Borghuis

Hebt u vragen over de groepsaccommodaties mindervaliden van ’t Borghuis? Neem dan vooral contact met ons op. We helpen u graag!