Landgoed 't Borghuis

Groepsaccommodatie voor 20 personen

Groepsaccommodatie voor 20 personen

Genieten in de Twentse natuur

Terwijl er lekker wordt gekookt in de keuken, zit een gezellig groepje te kletsen bij het knapperende haardvuur. Een aantal mensen lacht om elkaars grappen in de behaaglijk warme Finse Kota en de laatsten van het gezelschap maken nog even een wandeling over het prachtige landgoed. Klinkt als een heerlijk tafereel, toch? Dit is precies wat Landgoed ’t Borghuis u biedt! Hier kunt u terecht voor een luxe groepsaccommodatie voor 20 personen, voorzien zijn van alle gemakken. In deze rustige en warme omgeving, ontstaat gezelligheid als vanzelf!

De Vuursteen | 10 - 40 pers.

De Sterre | 10 - 45 pers.

Groepsaccommodatie voor 20 personen in Twente

Landgoed ’t Borghuis biedt accommodaties voor 20 personen. Twee van onze woningen zijn ingericht op groepen van tien tot 43 personen: De Vuursteen en De Sterre. Beide groepsaccommodaties beschikken over voldoende slaapkamers om al uw gasten van een comfortabele slaapplek te voorzien. Zowel De Vuursteen als De Sterre zijn toegankelijk voor kinderen en mindervalide mensen. Zo kan de eerste verdieping van de De Sterre bereikt worden met een lift, is een mindervalide toilet aanwezig en is de woning rolstoelvriendelijk. De woningen zijn beide kindvriendelijk. Kortom: onze groepsaccommodaties voor 20 personen zijn uitermate geschikt voor iedereen!

Wat is er te doen op het landgoed?

Op Landgoed ’t Borghuis kijken jong en oud hun ogen uit. Allereerst bevindt u zich in een schilderachtig landschap met veel groen en heerlijke frisse lucht. Op de dierenweide lopen pony’s eenden en kippen en in de aangrenzende bossen is het genieten van de vele wandel- en fietsroutes. Het speelveld biedt alles wat de kinderen wensen met onder andere een trampoline, (vogelnest)schommels, duikelstangen, een wipwap en een tafeltennistafel. En als het regent? Dan kunnen de kinderen terecht in de overdekte speelruimte waar bijvoorbeeld een airhockey-tafel staat.

Groepsaccommodatie voor 20 personen voor elke gelegenheid

Of u nu komt vergaderen, een familieweekend viert of gaat trouwen en met uw gasten wilt blijven overnachten: u bent van harte welkom bij ’t Borghuis. De locaties zijn geheel sfeervol ingericht voor elke gelegenheid. Hebt u specifieke vragen over de mogelijkheden voor uw gezelschap of wilt u meer weten over een van onze groepsaccommodaties? Neem vooral contact op, we helpen u graag!