Landgoed 't Borghuis

Groepsaccommodatie 18 personen

Groepsaccommodatie 18 personen in het prachtige Twente

Bent u op zoek naar een leuke groepsaccommodatie voor 18 personen in een prachtige omgeving? Kom dan naar ’t Borghuis in Losser! Op dit prachtige landgoed in Twente staan verschillende vakantiehuizen die geschikt zijn voor groepen. Rust, privacy en comfort zijn de kernwoorden voor ’t Borghuis. Beleef een fijne tijd met elkaar in een goed gefaciliteerde vakantiewoning met hottub of Finse kota!

De Vuursteen | 10 - 40 pers.

Eindeloze gezelligheid in een accommodatie in een schitterende natuurlijke omgeving.
Meer

De Sterre | 10 - 45 pers.

🏡 Luxe accommodatie | 16 slaapkamers met eigen badkamer
Meer

Logeren in een echte Twenste boerderij

De groepsaccommodaties op landgoed ’t Borghuis bevinden zich in authentieke Twentse boerderijen. Geschikt voor 2 tot 51 personen. Zoals bij boerderijen hoort heeft u ook rondom de vakantiewoning lekker veel ruimte. Zo geniet u in alle privacy van de rust en het samenzijn. Daarnaast kunt u rekenen op mooie slaapkamers, goed sanitair en een fijne keuken. Alle basisingrediënten goed geregeld! Wilt u graag wat extra luxe? Maak dan gebruik van onze catering service. Van ontbijtmand en lunch tot een high tea of dinerbuffet, we regelen het graag voor u!

Wist u dat we over 2 volledig aangepaste groepsaccommodaties voor 18 personen beschikken? Alle faciliteiten voor minder validen zijn aanwezig. Bovendien kunt u specifieke hulpmiddelen in de woning laten plaatsen.

Geniet van de prachtige omgeving!

Naast ons prachtige landgoed vindt u een schat aan natuur en cultuur in de directe omgeving! Binnen 15 minuten bent u in Enschede waar u van cultuur en stadsleven kunt genieten. Zoekt u liever de natuur op? Dan hoeft u niet ver te kijken, u zit namelijk midden in de natuur. U wandelt of fietst zo de bossen in. Bent u een liefhebber van water? Genoeg stroompjes en riviertjes in de buurt! Een dagje kanoën is dan ook zo geregeld.

Prachtige groepsaccommodatie voor 18 personen, geweldige service en een schat aan natuur en cultuur om de hoek… Genoeg redenen om naar Losser te komen!