Update coronavirus - 1 juni

Beste gasten, 

We mogen de accommodaties op dit moment tot 30 personen verhuren. Er is geen koppeling tussen huishoudens en sanitair. Vanaf 1 juli mogen we de accommodaties tot 100 personen verhuren. 

Deze informatie staat ook verder toegelicht in de noodverordening Regio Twente: 

https://vrtwente.nl/actueel/wijzigingen-en-toelichting-nav-noodverordening-1-juni/

We hopen u snel weer te begroeten op landgoed 't Borghuis. 

Update coronavirus - 8 mei

Beste gasten, 

Naar aanleiding van de persconferentie van de Rijksoverheid hebben wij de versoepelingsmaatregelen vernomen.

Ons recreatiebedrijf blijft geopend. Uiteraard houden wij ons aan de RIVM maatregelen. De accommodaties zijn ruim opgezet, waardoor de maatregelen nageleefd kunnen worden. 

  • De accommodaties worden goed schoongemaakt.
  • Alcoholische gel zal in de accommodatie klaarstaan.
  • Contactloos aankomen en verblijven is mogelijk gemaakt.

Mocht uw vakantie niet kunnen doorgaan, vanwege de RIVM maatregelen, dan zullen wij telefonisch contact met u opnemen. 

We hopen uw graag weer op ons recreatiebedrijf te ontvangen! Tot gauw!

Update coronavirus - 23 april

Beste gasten, 

Naar aanleiding van de persconferentie van de Rijksoverheid zijn de huidige maatregelen verlengd tot 20 mei 2020. Gisteren hebben wij het positieve bericht van de RegioTwente mogen ontvangen dat de verscherpte maatregelen in Twente vanaf aanstaande vrijdag komen te vervallen: https://www.tubantia.nl/hengelo/regels-campings-en-vakantieparken-in-twente-versoepeld~ae79d2f2/

Dit betekent dat accommodaties met eigen sanitaire voorzieningen geopend kunnen blijven. Uiteraard moeten wij ons ook houden aan de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Indien uw boeking niet door kan gaan dan nemen wij telefonisch contact met u op. 

Blijf gezond en zorg goed voor elkaar!

Update coronavirus - 3 april

Beste gasten, 

Gelet de verscherpte maatregelen zullen wij met de gasten voor de reserveringen tot 28-4-2020 telefonisch contact met u opnemen. Tijdens dit gesprek zullen wij proberen samen met u een gepaste oplossing te vinden. 

Voor reserveringen na 28-4-2020 zullen wij het recreatiebedrijf vooralsnog openhouden. We houden uiteraard de berichtgeving van de RIVM en de Nederlandse overheid nauwlettend in de gaten. Mocht u nu besluiten om uw reservering al te annuleren, dan kan dit volgens de Recron-annuleringsvoorwaarden. 

We hopen op uw begrip in deze onzekere tijden.

Blijf gezond! 

Update coronavirus - 23 maart 

Landgoed 't Borghuis houdt de laatste ontwikkelingen omtrent het coronavirus en de richtlijnen van de Nederlandse overheid, het RIVM en de brancheorganisatie Hiswa/Recron nauwlettend in de gaten. 

De verscherpte maatregelen gelden vooralsnog tot en met maandag 6 april 2020. Alleen het verbod op evenementen geldt tot 1 juni 2020. 

We hopen u hiervan zo snel mogelijk te berichten. 

Graag onze website in de gaten houden. 

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn boeking annuleren vanwege corona?

Wanneer u de reservering wilt annuleren vanwege het coronavirus, dan zullen de annuleringsvoorwaarden van (Hiswa)Recron gelden. Het betekent niet dat u het boekingsbedrag retour krijgt, omdat de recreatiebedrijven in Nederland niet 'op slot gezet' zijn door de overheid.