67 beoordelingen
 1. 8,6

  Super, en mooi voor alle mogelijkheden, ook op de laatste dag. Er hangt een hele fijne sfeer en alles is mogelijk in overleg met al het personeel.

  Juni 2019 -  verbleef in De Regenboog | 4-16 pers.

 2. 9,7

  Super hebben echt genoten alles prima voor elkaar 😀

  Juni 2019 -  verbleef in De Sterre | 10 - 43 pers.

 3. 9,8

  Wij hebben een super familieweekend gehad. Alles was aanwezig, we hoefden bijna nergens over na te denken alles was goed verzorgd en schoon! De kleine kinderen hebben ook een fantastisch weekend gehad dankzij alle speeltoestellen, skelters, fietsen en de ruimte die ze hadden! Het volgende familieweekend vindt hier zeker weer plaats!

  Juni 2019 -  verbleef in De Sterre | 10 - 43 pers.

 4. 9,7

  Wij hebben een prettig verblijf gehad. Een geweldige accommodatie met een prachtige omgeving.

  Juni 2019 -  verbleef in De Sterre | 10 - 43 pers.

 5. 8,9

  Prettig contact met gastvrije verhuurder. Prachtig huis met alles erop en eraan! Het grote buitenterrein is heerlijk voor de kinderen om te spelen (al dan niet op de aanwezige speeltoestellen) en het bos nabij leent zich uitstekend voor lange wandelingen. Met nat weer is de gezamenlijke ruimte dusdanig groot dat je elkaar niet in de weg kan zitten. Kortom: een dijk van een huis op dito locatie.

  Juni 2019 -  verbleef in De Sterre | 10 - 43 pers.

 6. 8,9

  We hebben een geweldig Hemelvaart weekend gehad in de Vuursteen. Mooi ruim en gezellig huis, met een mooi terras en tuin. Alles was aanwezig. Mooie kota en leuke hottub. Goede ontvangst en communicatie. Voor de lange mensen onder ons waren alleen de bedden iets te klein. Voor herhaling vatbaar!

  Juni 2019 -  verbleef in De Vuursteen | 10 - 43 personen

 7. 9,9

  Namens de familie van der Burgt kan ik melden dat wij het super hebben gehad. En daar speelde de plaats en de accommodatie natuurlijk ook een grote rol in. Dus van ons krijgen jullie een 10!

  Juni 2019 -  verbleef in De Vuursteen | 10 - 43 personen

 8. 10

  Wij hebben een fantastisch lang weekend gehad in jullie zeer mooie accommodatie. Wij komen zeker terug,

  Juni 2019 -  verbleef in De Sterre plus | 12 - 52 pers.

 9. 9,6

  We hebben een geweldig weekend gehad! Onwijs bedankt!

  Mei 2019 -  verbleef in De Sterre plus | 12 - 52 pers.

 10. 9,7

  We hebben echt genoten bij jullie en we werden heel vriendelijk ontvangen. Jullie waren allemaal even aardig, het huis is prachtig ingericht en het ontbrak ons aan niets. Maar wij waren met zijn tweeën , ik vermoed als je in dit huis echt met 8 volwassenen zit dat het redelijk klein is. De omgeving is heel mooi en rustig, je hoort de hele dag alleen maar vogels en dat vinden wij heerlijk. Radio's ,auto's ,brommers, burenlawaai, kindergehuil horen we al genoeg. Er zijn mooie wandelpaden en fietspaden.

  Mei 2019 -  verbleef in De Bron | 1-8 pers.